Η Δημιουργία ταξιδεύει στην EURO DISNEY στο ΠΑΡΙΣΙ

Avatar

Αγαπητοί γονείς.
Πού θα μπορούσαν να βρουν τα Παιδιά μαζεμένους όλους τους αγαπημένους τους ήρωες; Σε ποιο ονειρεμένο χώρο θα μπορούσαν να παίζουν μικροί και μεγάλοι με την Τίνγκερπελ και τον Πίτερ Παν, τον Ντόναλτ Ντακ και την Νταίζη, τον Γκούφυ και την παρέα τους; Πού βρίσκεται εκείνο το μέρος που οι μεγάλοι γίνονται Παιδιά και τα Παιδιά ζουν μοναδικές εμπειρίες; Μπράβο σας, καλά το μαντέψατε! Μα πού αλλού στη EURO DISNEY στο ΠΑΡΙΣΙ!!!!

Αν θέλετε λοιπόν όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι να περάσουμε ένα αξέχαστο πενθήμερο ετοιμάστε βαλίτσες και διαβατήρια, ειδοποιήστε γνωστούς και φίλους και το ταξίδι αρχίζει . Τα Πρότυπα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ‘Δημιουργία’ σε συνεργασία με το τουριστικό πρακτορείο ΚΥΔΟΝ (Ακτή Σαχτούρη 8-Ρόδος 2241023000) και την κ. Ελένη Ψυλλάκη για συνοδό, ξεκινάμε το μαγικό μας ταξίδι την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014.

Με την πτήση της AEGEAN A3201 στις 06:30 πετάμε για Αθήνα όπου φτάνουμε στις 7:30 και από εκεί με την πτήση Α3610 στις 08.35 πετάμε για Παρίσι. Στο αεροδρόμιο του Παρισιού θα προσγειωθούμε στις 11:10 όπου θα μας περιμένουν πούλμαν για μια 5ωρη υπέροχη ξενάγηση στο Παρίσι, με ελληνόφωνο ξεναγό. Θα δούμε την πλατεία Κόγκορδ, την Όπερα, την Παναγία των Παρισίων και τον Πύργο του Άιφελ. Μετά την ξενάγηση τα πούλμαν θα μας μεταφέρουν στο ξενοδοχείο SEQUOIA, όπου θα έχουμε 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό.

Το πάρκο της EURODISNEY θα μας περιμένει για 3 ολόκληρες ημέρες να απολαύσουμε τα υπέροχα παιχνίδια του μικροί και μεγάλοι. Αφού περάσουμε όλοι μαζί αξέχαστες και μοναδικές στιγμές την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 και ώρα 12:15 αναχωρούμε για Αθήνα με την πτήση της AEGEAN Α3611 και από εκεί με την Α3216 στις 19:30 για Ρόδο.

Το κόστος της εκδρομής που συμπεριλαμβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια, 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό, 3 μέρες με κάρτα εισόδου στα πάρκα, ξενάγηση στο Παρίσι, μεταφορές προς και από το αεροδρόμιο, ταξιδιωτική ασφάλεια, φόρους αεροδρομίου και συνοδό του γραφείου είναι:

Α. SEQUOIA LODGE HOTEL 3*( Lake side rooms)
Ενήλικας σε Μονόκλινο 1780 €
Ενήλικας σε Δίκλινο 1200 €
Ενήλικας σε Τρίκλινο 983 €
Ενήλικας σε Τετράκλινο 880 €
ΠΑΙΔΙ Έως 7 χρονών 365 €
ΠΑΙΔΙ από 7 – 11 χρονών 530 €

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 18/04/2014 στέλνοντας τη δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση των Προσχολικών μας Κέντρων. Η προκαταβολή και ο τρόπος πληρωμής, θα κανονιστούν στο πρακτορείο μετά την παράδοση από τη ‘Δημιουργία’ των δηλώσεων συμμετοχής.

Ευχαριστούμε πολύ Μιχάλης & Βάσω Αρφαρά