Δραστηριότητες

Πρόγραμμα & Δραστηριότητες - 'Αθληση - Παραστάσεις

Πρόγραμμα:

Τα προσχολικά μας Κέντρα λειτουργούν από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 14 Αυγούστου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες 07:00 έως 16:00. Εκτός από τις επίσημες αργίες, τα Προσχολικά μας Κέντρα δεν λειτουργούν στις 14 Νοεμβρίου, από 27 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου, 7 Μαρτίου, την Μεγάλη Πέμπτη, την Λαμπρή Τρίτη και την εορτή του Αγίου Πνεύματος.  Ο χρόνος λειτουργίας τους χωρίζεται σε δύο μέρη:

1 Σεπτέμβρη έως 30 Ιουνίου &
1 Ιουλίου έως 14 Αυγούστου (καλοκαιρινό πρόγραμμα)

Δραστηριότητες:

32895974Οι δραστηριότητες της «Δημιουργίας ποικίλουν χρονικά ανάλογα με τη σχολική περίοδο.
Εκτός από της συνηθισμένες δραστηριότητες διοργανώνουμε εκδρομές, επισκέψεις και διάφορες, εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, κοινωνικές δραστηριότητες. Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν άθληση σε στίβο, αθλητικούς αγώνες, εκμάθηση χορών και μουσικής, εκμάθηση υπολογιστών, τραγούδι, θεατρική παιδεία και πολλά άλλα. Η άθληση των παιδιών γίνεται σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο στάδιο του Διαγόρα και στο τέλος της σχολικής χρονιάς διοργανώνουμε νηπιακούς αγώνες στίβου.

Για περισσότερες φωτογραφίες  πατήστε εδώ

Παραστάσεις:

Οι παραστάσεις της Δημιουργίας κάθε χρόνο έχουν αποκτήσει δημοφιλή χαρακτήρα στην τοπική κοινωνία. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην θεατρική παιδεία του παιδιού και τα παιδιά διαλέγουν πάντα μόνα τους τον ρόλο τους στην παράσταση.

Άθληση:

Η άθληση των παιδιών γίνεται σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο στάδιο του Διαγόρα και στο τέλος της σχολικής χρονιάς διοργανώνουμε νηπιακούς αγώνες στίβου. Ανταμείβουμε στο τέλος όλα τα παιδιά με μετάλλια και αναμνηστικά έντυπα.

Η εκπομπή μας

Κάθε Σάββατο στις 10:00 και την Κυριακή στις 17:00, παρακολουθήστε στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ την παιδική εκπομπή μας, με την Βάσω Αρφαρά, «περνά – περνά η μέλισσα».

ΜΙΛΟΥ

Ο τόπος συνάντησης της «ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ» της Δημιουργίας.