4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

Avatar

Αγαπητοί γονείς.                                                                

«Ακούω, μιλάω, νιώθω, γελάω»

 Μια αλυσίδα με τέσσερις κρίκους που η αρτιότητά τους βοηθάει να ευδοκιμήσει η μάθηση και η αυτοεκτίμηση. 

Πολύ σωστά το σκεφτήκατε!! Αυτό είναι το θέμα της 4ης συνάντησής μας στα πλαίσια της «Σχολής Γονέων» της Δημιουργίας.
Η αγαπητή, επιστημονική συνεργάτιδα των Προσχολικών μας Κέντρων κ.Μαυράκη Χρυσούλα (Ψυχοπαιδαγωγική σύμβουλος) θα είναι και πάλι κοντά μας. Μαζί της αυτή τη φορά και ο λογοπεδικός-λογοθεραπεύτης μας κ.Παυλίδης Ματθαίος καθώς και ο Χειρούργος Ωτορινολαρυγγολόγος Παίδων & Ενηλίκων κος Περίδης Σταμάτης.
Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στον χώρο συναντήσεών μας,  στον παιδότοπο ΜΙΛΟΥ και ώρα 18:30, όλοι μαζί θα μας αναλύσουν τον κάθε κρίκο της αλυσίδας και θα μας ανοίξουν νέους δρόμους για να βαδίσουμε μαζί με τα Παιδιά μας.
Τον μήνα Νοέμβριο, τα νήπια και προνήπιά μας είχαν ήδη την ευκαιρία να παίξουν και να συνεργαστούν με τον κ.Παυλίδη Ματθαίο ενώ ο κ.Περίδης Σταμάτης, μαζί με τον κ.Ιωσήφ Δημήτρη, έκανε σε όλα τα Παιδιά των Προσχολικών μας Κέντρων, ειδικό ακουολογικό έλεγχο.
Όσο για την κ.Μαυράκη Χρυσούλα, για 3η φορά φέτος, ως ‘δασκάλα του γέλιου’ θα παίξει μαζί τους ελέγχοντας την ολόπλευρη ανάπτυξή τους. Την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου θα συναντήσει, ανά τμήμα, όλους τους μικρούς μας φίλους.
Όλοι μαζί λοιπόν, θα μας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες αλλά και συμβουλές που αφορούν στη σωστή ακοή των Παιδιών μας, η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη σωστή λεκτική επικοινωνία και την συναισθηματική τους ανάπτυξη.
Μετά το τέλος της ομιλίας και της συζήτησης που θα ακολουθήσει, η καθιερωμένη βασιλόπιτα της «Δημιουργίας» θα περιμένει τον τυχερό ή την τυχερή που θα βρει το φλουρί και θα κερδίσει ένα πάρτυ δωρεάν στον παιδότοπο ΜΙΛΟΥ για 20 άτομα (10 ενήλικες-10 παιδιά) αξίας 160 ευρώ.
Από την Παρασκευή το απόγευμα ως την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις του γ’ κύκλου βιωματικών σεμιναρίων για γονείς.
   Το θέμα του γ’ κύκλου των ομάδων είναι:
Α’ ομάδα γονέων: «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση».

Β΄ομάδα γονέων: «Διαχείριση προσωπικής & οικογενειακής κρίσης».

Γ’ ομάδα γονέων:  Μαθήματα ψυχολογίας «Η προσωποκεντρική προσέγγιση».

 Οι γονείς της κάθε ομάδας μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν ένα δίωρο συνεδρίας σύμφωνα με τις παρακάτω προγραμματισμένες ημέρες και ώρες, στο χώρο του νηπιαγωγείου μας στην οδό Β. Ηπείρου 24.

Α’ ΟΜΑΔΑ
Παρασκευή 30-01-2015    17:00-19:00 ή
Σάββατο 31-01-2015        17:00-19:00

Β’ ΟΜΑΔΑ
Παρασκευή 30-01-2015    19:15-21:15
Σάββατο 31-01-2015        19:15-21:15

Γ’ ΟΜΑΔΑ
Κυριακή 01-02-2015   11:00-13:00 (στον παιδότοπο ΜΙΛΟΥ)

Τα βιωματικά σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν όσοι γονείς αλλά και φίλοι τους επιθυμούν και θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Νηπιαγωγείου μας στην οδό Β. Ηπείρου 24.

Ευχαριστούμε πολύ
Μιχάλης & Βάσω Αρφαρά