1η ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ

Avatar

Αγαπητοί γονείς.

Με μεγάλη χαρά θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι «η δασκάλα του γέλιου» και Ψυχοπαιδαγωγική σύμβουλος των Προσχολικών μας Κέντρων κ. Μαυράκη Χρυσούλα σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι κοντά μας.
Η ‘Σχολή Γονέων’ της ‘Δημιουργίας’, στηρίζοντας την προσπάθειά σας για περισσότερη μάθηση και έγκυρη ενημέρωση, ξεκινάει νέο κύκλο βιωματικών σεμιναρίων για τη φετινή σχολική χρονιά.
Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:30, στο χώρο εκδηλώσεων του Πρότυπου Παιδότοπου ΜΙΛΟΥ (Γ. Σεφέρη 2-Μήδεια), η κ. Μαυράκη Χρυσούλα θα περιμένει όλους τους γονείς για να μας αναπτύξει το θέμα:
«ΥΓΙΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ»
 «Δεν γίνεται να ζούμε κλεισμένοι στον εαυτό μας. Χιλιάδες δεσμοί, μaς ενώνουν με τους συνανθρώπους μας και μέσα απ’ αυτούς έρχεται η απόκριση για κάθε μας ενέργεια»

                                               Χέρμαν Μέλβιλ

Μετά το τέλος της εισήγησής της θα ακολουθήσει συζήτηση και ενημέρωση για την πρόοδο των Παιδιών από τις υπεύθυνες νηπιαγωγούς και τους ειδικούς συνεργάτες μας.
Το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής η κ. Μαυράκη Χρυσούλα, ως «δασκάλα του γέλιου», θα παίξει με όλα τα Παιδιά και θα έρθει σε επαφή με τις νηπιαγωγούς, ξεκινώντας το νέο κύκλο συναντήσεών τους.
Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα, για τους γονείς, θα έχουμε τους κύκλους των βιωματικών σεμιναρίων.
Οι γονείς θα χωριστούν σε τρεις ομάδες:

Α’ ομάδα: Γονείς που παρακολουθούν για πρώτη φορά τα βιωματικά σεμινάρια.

Β’ ομάδα: Γονείς που έχουν παρακολουθήσει τον περσινό κύκλο.

Γ’ ομάδα: Γονείς που έχουν ολοκληρώσει όλους τους κύκλους σεμιναρίων.

 Το θέμα του κύκλου της Α’ ομάδας γονέων είναι: «Μεγαλώνω το Παιδί μου σωστά μέσα από παιδαγωγικές πρακτικές και μεθόδους».

Το θέμα του κύκλου της Β’ ομάδας γονέων είναι: «Συναισθηματική ευφυΐα και ωριμότητα».    

Το θέμα του κύκλου της Γ’ ομάδας γονέων είναι: «Διαχείριση του χρόνου. Ποιότητα ή ποσότητα;» .

Οι γονείς της κάθε ομάδας, μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν ένα δίωρο συνεδρίας σύμφωνα με τις παρακάτω προγραμματισμένες ημέρες και ώρες.

Α’ ΟΜΑΔΑ

Παρασκευή 17-10-2014   17:00-19:00  ή

Σάββατο  18-10-2014       19:15-21:15

Β’ ΟΜΑΔΑ

Παρασκευή 17-10-2014   19:15-21:15  ή        

Σάββατο  18-10-2014       17:00-19:00

Γ’ ΟΜΑΔΑ

Κυριακή  19-10-2014       11:00-13:00 ( στον παιδότοπο ΜΙΛΟΥ)

Τα βιωματικά σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν όσοι γονείς αλλά και φίλοι τους επιθυμούν και θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Νηπιαγωγείου μας στην οδό Β. Ηπείρου 24.  Η κάθε ομάδα ανά δίωρο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 20 άτομα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να δοθούν στις υπεύθυνες νηπιαγωγούς των τμημάτων μέχρι την Πέμπτη 16-10-2014.

Ευχαριστούμε πολύ
Μιχάλης & Βάσω Αρφαρά