Σχολή Γονέων «Μικρά λάθη – Μεγάλες συνέπειες»

Avatar

Αγαπητοί γονείς.

«Μήπως τα μικρά μας λάθη αφήνουν μεγάλα σημάδια στην ψύχη του Παιδιού μας;»
«Ποια λάθη είναι εκείνα που με την επανάληψή τους δείχνουν λάθος δρόμους στην πορεία της ζωής των Παιδιών μας;»
«Τα λάθη είναι κλειδιά που ανοίγουν τις πόρτες της γνώσης. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε λάθη.»

«ΜΙΚΡΑ ΛΑΘΗ-ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ»

Ελάτε να δώσουμε όλοι μαζί απαντήσεις στα μεγάλα αυτά ερωτήματα, την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πρότυπου Παιδότοπου ΜΙΛΟΥ.
Στη συνάντησή μας αυτή, στα πλαίσια της «Σχολής Γονέων» της «Δημιουργίας», ομιλήτρια θα είναι η συνεργάτιδα των Προσχολικών μας Κέντρων κ. Μαυράκη Χρυσούλα (Ψυχοπαιδαγωγική σύμβουλος) που θα περιμένει με χαρά να καταθέσετε και τις δικές σας απόψεις και εμπειρίες.
Μετά το τέλος της ομιλίας και της συζήτησης που θα ακολουθήσει, οι υπεύθυνες νηπιαγωγοί των τμημάτων και οι επιστημονικοί μας συνεργάτες, θα σας ενημερώσουν με κάθε λεπτομέρεια για τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει μέχρι τώρα τα Παιδιά μας.
Η κ. Μαυράκη το πρωί της Πέμπτης 10 Απριλίου και της Παρασκευής 11 Απριλίου ως «δασκάλα του γέλιου», θα επισκεφτεί τα Προσχολικά μας κέντρα και θα παίξει με τους μικρούς μας φίλους (ανά τμήμα) ολοκληρώνοντας τον 4ο κύκλο της αξιολόγησης που αφορά στην ολόπλευρη ανάπτυξής τους.
Όσο για τους γονείς που παρακολουθούν τα βιωματικά σεμινάρια η κ. Μαυράκη έχει ετοιμάσει για άλλη μια φορά σπουδαία θέματα.
Την Παρασκευή 11 Απριλίου, το Σάββατο 12 Απριλίου το απόγευμα και τη Κυριακή 13 Απριλίου το πρωί, θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις του γ’ κύκλου βιωματικών σεμιναρίων για γονείς.
Το θέμα του γ’ κύκλου των ομάδων είναι:

Α’ ομάδα γονέων: «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση».
Β΄ομάδα γονέων: «Διαχείριση προσωπικής & οικογενειακής κρίσης».
Γ’ ομάδα γονέων: Μαθήματα ευτυχίας.

Οι γονείς της κάθε ομάδας μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν ένα δίωρο συνεδρίας σύμφωνα με τις παρακάτω προγραμματισμένες ημέρες και ώρες, στο χώρο του νηπιαγωγείου μας στην οδό Β. Ηπείρου 24.

Α’ ΟΜΑΔΑ
Παρασκευή 11-04-14 17:00-19:00 ή
Σάββατο 12-04-14 17:00-19:00

Β’ ΟΜΑΔΑ
Παρασκευή 11-04-14 19:15-21:15
Σάββατο 12-04-14 19:15-21:15

Γ’ ΟΜΑΔΑ
Κυριακή 13-04-2014 11:00-13:00 (στον παιδότοπο ΜΙΛΟΥ)

Τα βιωματικά σεμινάρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν όσοι γονείς αλλά και φίλοι τους επιθυμούν και θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Νηπιαγωγείου μας στην οδό Β. Ηπείρου 24.
Η κάθε ομάδα ανά δίωρο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 20 άτομα.
Το κόστος συμμετοχής ανά συνεδρία για κάθε άτομο είναι 15 ευρώ. Για ζευγάρια και για συμμετοχή σε περισσότερες από μια συνεδρίες, το κόστος της συμμετοχής ανά άτομο και συνεδρία είναι 10 ευρώ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα βιωματικά σεμινάρια θα πρέπει να δοθούν, στις υπεύθυνες νηπιαγωγούς των τμημάτων μέχρι την Πέμπτη 10-04-2014.

Ευχαριστούμε πολύ
Μιχάλης & Βάσω Αρφαρά.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *