ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Avatar

Αγαπητοί γονείς.

Το γλυκό καλοκαιράκι έφτασε!!!!

Μαζί του και η σχολική μας χρονιά φτάνει στο τέλος της, που αυτό όμως δε σημαίνει και το τέλος των δραστηριοτήτων μας.
Από 1 Ιουλίου μέχρι 12 Αυγούστου 2016, θα απολαύσουμε το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, με όσους μικρούς μας φίλους μείνουν στην παρέα μας.
Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Κολύμβηση στη θάλασσα, για τον μήνα Ιούλιο, με τη γυμνάστρια των Προσχολικών μας Κέντρων, δύο φορές τη βδομάδα για κάθε τμήμα (προνήπια και νήπια). Για τα προ-προνηπιακά, μεταβρεφικά και βρεφικά μας τμήματα, μια μεγάλη πισίνα στον κήπο μας θα τα περιμένει για τα δικά τους καλοκαιρινά πλατσουρίσματα.
  • Καλλιτεχνικές δραστηριότητες: Χορό, μουσική, κεραμική, ζωγραφική σε φυσικά υλικά και υλικά ανακύκλωσης, καλοκαιρινές χειροτεχνίες.
  • Αθλητικές δραστηριότητες: Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ρυθμική, αεροβική γυμναστική.
  • Ψυχαγωγικές δραστηριότητες: Κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση, παραδοσιακά ομαδικά παιχνίδια.
  • Επαφή με το βιβλίο και καλλιέργεια της φαντασίας των Παιδιών μέσα από καλοκαιρινά αναγνώσματα.
  • Μαγειρική και ζαχαροπλαστική, για μεγαλύτερες καλοκαιρινές απολαύσεις.
  • Επιμορφωτικές δραστηριότητες και επαφή με τη φύση: Επισκέψεις σε μουσεία, εκθέσεις ζωγραφικής, αξιοθέατα του τόπου μας, για νήπια- προνήπια και προ-προνήπια κάθε Παρασκευή.

Οι εκπαιδευτικές μας  εκδρομές κάθε Παρασκευή, θα συμπληρώνουν το εβδομαδιαίο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα που το θέμα του για φέτος είναι «Ρόδος- Γνωρίζω τον τόπο που μεγαλώνω».
Κάθε εβδομάδα θα είναι μια ξεχωριστή ενότητα που θα μας φέρνει σε επαφή με την ιστορία, τον πολιτισμό και  το περιβάλλον του τόπου μας. Σ’ αυτό το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα και στις εκδρομές του, θα συμμετέχουν τα νήπια και τα προνήπια.
Τα προ-προνήπια μας θα δραστηριοποιηθούν στο θέμα «Καλοκαίρι -Γνωρίζω τα κρυμμένα μυστικά του» και θα επισκεφτούν το ενυδρείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.
Για να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα τις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες και τα τμήματα, παρακαλούμε να μας δηλώσετε μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, αν το Παιδί σας θα απολαύσει μαζί μας το καλοκαιρινό πρόγραμμα, που θα διεξαχθεί στο Προσχολικό μας Κέντρο στην οδό Χειμάρας 1.

Καλές καλοκαιρινές απολαύσεις.
Μιχάλης & Βάσω Αρφαρά